Schakers opgelet !

SCHAKERS OPGELET !  IEDEREEN IS WELKOM

Op woensdagavond 9 september begint het nieuwe seizoen van Schaakclub Bakkeveen weer. Helaas kunnen we voorlopig niet terecht in onze vaste speellocatie hotel & restaurant de Stripe in Wijnjewoude, maar moeten we uitwijken naar het gebouw de Driehoek, Merkebuorren 3 in Wijnjewoude, dit allemaal vanwege de Corona maatregelen. Er zal worden gespeeld met in acht neming van de regels zoals die zijn opgesteld door het RIVM, de sportbond NOC-NSF en de Koninklijke Nederlandse Schaakbond.

De bedoeling is om dit jaar weer een interne competitie te spelen en mee te doen aan de competitie van de Friese Schaakbond. Daarnaast zullen er ook andere schaakevenementen worden georganiseerd.  Bij voldoende belangstelling kan er ook schaaktraining worden gegeven.

Nieuwe leden zijn van harte welkom, zowel beginners,  gevorderden en meesters!

Voor meer informatie kunt u naar de website gaan: www.schaakclub-bakkeveen.nl  of een email sturen naar [email protected] ,  of direct contact opnemen met Jasper Zijlstra (06-23829269).

Geplaatst in: Schaken

Geef een reactie