Nieuw: bungalowpark ’t Hout

Bungalowpark ’t Hout

Het bungalowpark is gelegen tegenaan Molecaten Park ’t Hout en u betreedt het Bungalowpark dan ook via dezelfde toegangsweg. Het Bungalowpark ligt dan aan de achterzijde van dit vakantiepark.

De bungalows zijn  veelal verschillend m.b.t. het aantal personen, de voorzieningen en de inrichting. Ook is er een rolstoelvriendelijke bungalow. De prijzen variëren per bungalow. Er zijn 4 prijscategorieën.

U huurt rechtstreeks bij de eigenaar.
De bungalows op het park zijn in particulier bezit. U huurt rechtstreeks bij de eigenaar.

Uw bungalow gevonden?
Bij interesse in een bungalow kunt u rechtstreeks telefonisch contact opnemen, digitaal een korte vraag stellen of een periode selecteren op de bezettingskalender en direct uw voorkeur indienen. De eigenaar zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen!

De eigenaar zorgt voor de sleutel van de bungalow en een toegangspas voor de slagboom als u Molecaten Park ’t Hout op rijdt. Hierna kunt u vrij doorrijden naar uw bungalow en mag u uw auto bij de bungalow laten staan.

Voor meer informatie en bungalow overzicht: www.bungalowparkthout.nl

Geplaatst in: Bungalows & chalets

4 reacties op “Nieuw: bungalowpark ’t Hout

 1. Odette zegt:

  Helaas opent de site van bungalowpark ’t Hout niet.

 2. JanvD zegt:

  Gisteren, zaterdag was de nieuwe site van het bungalowpark wel in de lucht. Ik zal even een email naar de beheerders sturen.

 3. annea sjieuwke zwerver zegt:

  Heb half jaar in De Egel verbleven en het huisje is allerminst comfortabel. Koude stenen vloer, geen isolatie en grote kieren. Radiatoren die niet warm werden
  Veel zaken drie kapot waren of kapotgingen. En zo zij er nog vele andere zaken te noemen.
  Eigenaar wil zo Veel mogelijk huur en zo weinig mogelijk investeren.

Geef een reactie