Nieuw seizoen voor schakers !

SCHAKERS OPGELET !

Woensdagavond 6 september vanaf 20:00 uur begint het nieuwe seizoen van Schaakclub Bakkeveen weer. Ook dit jaar spelen we in het gebouw de Driehoek, Merkebuorren 3 in Wijnjewoude. De aftrap is dit jaar met een korte Algemene Ledenvergadering om daarna meteen een partij te schaken.

De bedoeling is om dit jaar weer een interne competitie te spelen en mee te doen aan de competitie van de Friese Schaakbond. Daarnaast zullen er ook andere schaakevenementen worden georganiseerd zoals het Open rapid kampioenschap van Bakkeveen en omstreken, het Snelschaakkampioenschap, Parenschaak, en een Simultaan wedstrijd.

Bij voldoende belangstelling kan er in overleg ook schaaktraining worden gegeven.
Nieuwe leden zijn uiteraard van harte welkom, zowel beginners, gevorderden en meesters! U kunt natuurlijk gewoon langskomen op de woensdagavond om eens een kijkje te komen nemen bij onze club.

Een leuke bezigheid is om schaakproblemen op te lossen. Kijkt u eens naar de onderstaand stelling… Wit geeft mat in 2 zetten! Voor de oplossing en uitleg komt u gewoon naar de club op de woensdagavond, beginnend op 6 september!

Voor meer informatie over de club kunt u naar de website gaan: www.schaakclub-bakkeveen.nl, of een email sturen naar [email protected], of direct contact opnemen met Jasper Zijlstra (06-23829269).

Geplaatst in: Schaken

Geef een reactie