Vlooienmarkt 22 juni

Ondanks de al een drukke markt 3 weken geleden, was dat wederom op zaterdag 22 juni het geval: 594 standhouders. In verhouding nog iets meer bezoekers dan de vorige markt. Een topper voor een m mid-juni markt.
Reden was ongetwijfeld het al ruim van te voren aangekondigde mooie weer van bijna 20 graden en droog. De dagen erna zou het met temperaturen tropisch worden…

Om 4 uur op zaterdagochtend 22 juni waren er al rond de 35 standhouders. Daarna bleef het wat rustig met de aanvoer. Dat gaf ons tijd om borden te plaatsen en linten te spannen. Tegen 6 uur werd het drukker met de aankomst van standhouders. De piek lag tussen half 7 en kwart over 7. Nergens heeft dit tot files geleid; de afhandeling verliep wederom soepeltjes. Er zijn 594 standhouders geteld.

Hieronder een paar overzichtsfoto’s van het parkeren vanaf achterzijde van het terrein.

 

 

Geplaatst in: vlooienmarkt_2019

Geef een reactie