Impressie vlooienmarkt 5 oktober 2019

Dit was de 5e markt in 2019 welke negatief door het weer werd bepaald. De hele week al regen en toevallig zou het deze zaterdag droog blijven. Dat gebeurde ook. Vrijdagavond/-nacht viel de laatste regen. De volgende ochtend werd het wat mistig en was het helder. Wel koud. De temperatuur zakte tijdens zonsopkomst (rond 7:45 uur) tot aan 3 graden. Gelukkig stond er weinig tot geen wind. Het gras was kletsnat, vrijwel alle terreinen waren overigens goed toegankelijk. Er zijn veel bezoekers geweest.

Uiteindelijk zijn er 309 betalende standhouders geweest.

Om half 1 vertrokken de eerste standhouders. Tegen 2 uur was eigenlijk iedereen weg. Vanaf 12 uur kwam er bewolking opzetten en werd het minder aangenaam. Trouwens: in de schaduw is het de hele ochtend koud geweest, ook door de aantrekkende wind.

Laatste markt van het seizoen is op zaterdag 2 november.

 

Geplaatst in: vlooienmarkt_2019

Geef een reactie