Impressie vlooienmarkt 2 november

Het 31e marktjaar is weer voorbij (we begonnen in 1989).

De weersverwachting voor de laatste markt van 2019 (2 november) was niet al te best: regen, maar niet koud meer. Rond de 12 graden. Wat bleek: tussen half 8 en iets voor 12 uur is het zo goed als droog gebleven met ook af en toe zon.

De laatste markt telde slechts 90 standhouders. De buienradar gaf aan dat er vanaf 11 uur een zware bui over zou trekken. Uiteindelijk werd dat tege n12 uur: een korte, heftige bui. Dat betekende meteen het einde van de markt.

Er waren veel bezoekers t.o.v. het aantal standhouders. Daardoor was de handel goed. De bezoekers konden op het parkeerweiland parkeren ondanks de vele regen. Alleen het bovenste laagje was een beetje glad daar waar weinig gras stond.

De eerstvolgende markt is zaterdag 4 april 2020.
Op vrijdagavond 20 december tijdens de “Bakkeveenster Avond” worden de financiële bijdragen van de vlooienmarkt bekend gemaakt.

Onderstaand een paar foto’s van Martijn van der Vaart

Geplaatst in: vlooienmarkt_2019

Geef een reactie