Vlooienmarkt 2 mei

De mei markt is traditiegetrouw de grootste markt wat betreft standhouders. In verhouding zijn er de latere markten wat minder standhouders ten opzicht van publiek.

Hoe dan ook: het weer viel geweldig mee. Het zou droog blijven, maar koud. De zon scheen vooral het eerste deel van de ochtend volop, waardoor het echt aangenaam werd.

Om 4 uur ’s ochtends toen de eerste 4 vrijwilligers verschenen was het koud, maar vroor het nog niet. Er was nog tijd voor een bakje koffie, want behalve de ca 50 standhouders die er toen al waren, was de toestroom niet erg groot. Een uur later bleek het gras wit te worden: de nachtvorst kwam, ongeveer tegelijk met de schitterende opkomst van de zon. Een prachtige ochtend.

Pas vanaf 6 uur kwam de echte stroom standhouders op gang. Het duurde tot bijna 8 uur toen bijna iedereen een plekje had. En met iedereen bedoelen we 621 standhouders. Wel erg veel !

Er was ook veel publiek, maar in relatie tot aantal standhouders is dat vaak beter geweest.

Hieronder een impressie van de markt van 2 mei 2015. Eerst wat overzicht en dan de details: deze keer met de lens op sportattributen.

 

 

Geplaatst in: vlooienmarkt_2015

7 reacties op “Vlooienmarkt 2 mei

 1. Jacob zegt:

  helemaal oké

 2. Northflix zegt:

  Leuk om jullie verslag te bekijken!
  Toevallig heb ik ook een fotoverslag van afgelopen zaterdag op mijn site.
  (Ik wil de link niet noemen/spammen)

 3. vlooienmarkt organisatie zegt:

  is gezien…ziet er mooi uit

 4. gooitzen en imy. zegt:

  Het was onze eerste keer dat wij op de markt hebben gestaan ,het was een hele belevennis.Dus voor herhaling vatbaar We staan zelf in Siegerswoude op de camping Dus tot de volgende markt.

 5. john en yvonne zegt:

  weer zoals gewoonlijk topmarkt, op naar de volgende en weer zulks lekker weer dr bij 😉

 6. Rob Sluiter zegt:

  Leuke markt, afgelopen 2 mei ook,..wel 2 punten kritiek.. Het valt ons op, dat op de weg (mjumsterwei) naar de parkeerplaats er steeds mensen zijn, die gaan stilstaan met auto (minutenlang) om iemand uit te laten stappen of uit te laden en dan sta je steeds vast en dat houdt op..je moet passeren, maar aan de andere kant komt er ook verkeer aan, zouden de verkeersregelaars daar iets van kunnen zeggen? En het gras loopt erg hobbelig, je moet uitkijken, dat je je enkels niet verzwikt, zeker als je ietsjes ouder bent al.. Verder hele gezellige markt, dat is altijd top! (Maar toch ff 2 puntjes genoemd, die het nog prettiger zouden maken, als het wordt opgelost of verbeterd..)

  • john en yvonne zegt:

   helemaal mee eens, heb mijn enkelbanden al es gescheurd en op die hobbelige weide is het uitkijken geblazen vooral ook voor de ouderen,verders top iedere keer weer!

Geef een reactie