Vlooienmarkt 03 oktober 2015

Het was afgelopen zaterdag, voor oktober, best een aardige dag. In het begin van de morgen, toen het nog donker was, was het wel koud maar het waaide niet dus al met al viel dat ook wel weer mee. De standhouders kwamen maar traag op gang maar dan ineens was het parkeerterrein ineens vol en dan moet er even geïmproviseerd worden….uiteindelijk kreeg iedereen een plekje al waren de aanwijzingen in het donker hier en daar moeilijk te volgen. Waarschijnlijk is er voor het laatst dit jaar een markt gehouden op de verharde parkeerterreinen. We wachten in spanning hoe het Dúnsân-projekt van start gaat. Gelukkig konden we het oefenveld nog mooi een keer gebruiken. Ook de weilanden waren weer goed vol. We konden uiteindelijk weer een kleine 500 standhouders een plekje geven. Ook de bezoekers wisten het parkeerterrein te vinden om vervolgens in het zonnetje langs de stands te gaan slenteren.

Al met al is het weer een mooie en gezellige oktobermarkt geweest

een fotoverslag:

Geplaatst in: Algemeen, vlooienmarkt_2015, Vlooienmarkten

4 reacties op “Vlooienmarkt 03 oktober 2015

 1. Huub Bouma zegt:

  Jacob wat heb je er weer een mooie fotoreportage van gemaakt en de teksten eronder
  vind ik altijd geweldig,je moet het maar zien en kunnen verwoorden.

 2. Peter zegt:

  Het is weer een leuke humor volle fotoreportage ga zo door Jacob & Diewkje

 3. hanneke zegt:

  altijd weer mooi die foto’s en de leuke teksten erbij.ga zo door.

 4. de dames zegt:

  geweldige markt, goede sfeer en geweldig werk van al de vrijwilligers..

  Ik ben op zoek naar de familie Vochteloo uit Hijken of Oranje.. zij hebben bij mij op de markt al een paar keer kleding en babyspullen gekocht en zij hebben wel mijn email maar ik de goede van hun niet..
  Ik hoop dat jullie dit lezen en mij even mailen ik heb nog een paar leuke spullen voor jullie…

  mvg de dames !

Geef een reactie