LIVEBLOG – Coronavirus in de gemeente Opsterland

LIVEBLOG – Coronavirus in de gemeente Opsterland Bij een echtpaar uit Gorredijk is het coronavirus (COVID-19) bevestigd. Na laboratoriumonderzoek is dit vastgesteld. Het echtpaar zit in thuisisolatie. Ook de zoon van het echtpaar verblijft in thuisisolatie. Het betreft de eerste patiënten in Friesland. Via dit liveblog houden we u op de hoogte. Ververs het liveblog regelmatig om de laatste update te zien.

Op de site van de GGD Fryslân en de site van het RIVM vind u meer informatie over het coronavirus, waaronder veelgestelde vragen en de geldende richtlijnen. Heeft u zelf klachten? Neem dan telefonisch contact op met uw huisarts en ga niet zelf naar het spreekuur.

Link naar (klik hier) Liveblog van de gemeente Opsterland.

Bekijk hier de persconferentie deel 1 en 2.

Geplaatst in: 2020-gebeurtenissen, Algemeen

Geef een reactie