Filmhuis Bakkeveen

Vanaf september t/m april worden acht films vertoond. De avonden worden gehouden in Dúndelle om 20.00.u. Inloop vanaf half acht. Kosten €7,- inclusief een consumptie. Er is gekozen voor de vrijdagavond.

We starten op vrijdag 22 september 2017. Overige data voor seizoen 2017/2018 zijn: 20 oktober, 17 november en 15 december. In 2018 worden nog vier films vertoond op 19 januari, 16 februari, 16 maart en 20 april. Mensen die op de mailinglist staan worden per keer uitgenodigd.

Welke films worden vertoond?
Het gaat om films die niet in de normale bioscoop worden vertoond, zgn. arthouse-films.  Dit zijn films niet zozeer gericht op commercieel succes. Het gaat vaak om mooie beelden, goede verhaallijnen en prachtig spel van de acteurs. De keuze wordt voorlopig gemaakt door de genoemde drie mensen die het filmhuis organiseren.

Films mogen, ivm licentie, helaas niet op website, poster of krant worden aangekondigd. Alleen via een mail. Geef je dus op voor de mailinglist.

Zijn er nog bijzonderheden te melden?
Het is mogelijk voor €10 per filmseizoen een Vriendenpas aan te schaffen “Vrienden van Filmhuis Bakkeveen” , waarmee je  €2,- korting krijgt op de 8 films van het seizoen 2017/2018. Toegang is dan dus niet € 7,– maar slechts € 5,– per film. Daarnaast geeft de vriendenpas de mogelijkheid éénmaal gratis een  introducee mee te nemen. Bovendien krijg je voorrang bij het reserveren.

Attentie: Voor seizoen 2017-2018 worden geen Vriendenpassen meer verstrekt!

We hebben ook Filmcadeaubonnen , ze kosten €7,- per stuk.

Misschien kan in de toekomst een filmweekend worden georganiseerd. Kortom plannen genoeg.

Filmcadeaubonnen zijn te krijgen bij Sybrand, Sietske en Emy. De vriendenpas kan op elke filmavond bij de kassa worden aangeschaft (evenals de filmcadeaubonnen).

Aanmelden voor de mailinglist? Mail Sybrand Bosma :  filmhuisbakkeveen@gmail.com

Als je op de mailinglist staat, krijg je bericht welke film wordt gedraaid.