Kleuter terecht, fietsje weg

[Fietsje is ook weer terecht, bleek verplaatst te zijn door logees van de nabij gelegen kampeerboerderij]

Rond de middag van vrijdag 25 september (vandaag) is Ilja van der Veen  met haar zoon van 4 jaar wezen fietsen op de heide achter de uitkijktoren (“de duinen”). Ze gingen ook het begrazingsgebied in richting kampeerboerderij Harmsdobbe. Net buiten het klaphekje nabij de Harmsdobbe hebben ze het fietsje van het zoontje tegen een boom gezet, omdat het zoontje moe was. Hij is bij haar achterop verder gefietst richting Allardsoog.

Nu schrijft Ilja: “Op de terugweg zouden we zijn fietsje weer oppikken, maar t was weg. Ik denk dat iemand bezorgd was en mogelijk alarm heeft geslagen over een vermiste kleuter zo dicht bij een grote waterplas?! De horeca bij uitkijktoren en zwembad was nog dicht, en ook daar stond geen fietsje. Met dit bericht wil ik ongeruste mensen geruststellen (dat het kind er dus wel is) en ook wil ik het fietsje graag weer terug.”

Ilja van der Veen
06 – 55 180 184
(op vakantie  Molecatenpark ’t Hout)

Geplaatst in: Oproepen

1 reactie op “Kleuter terecht, fietsje weg

  1. Linda Melanie Hop zegt:

    Fietsje stond om 13:30 tegen de boom

Geef een reactie