Lenen van de “buren”

Peerby is een site waarbij je je kunt aanmelden. Wanneer je aangemeld bent kun je spullen van anderen uit je buurt lenen en anderen kunnen spullen van jou lenen. Hierdoor hoeft niet iedereen alles zelf aan te schaffen. Er zijn al drie aanmeldingen in Bakkeveen. Hoe meer aanmeldingen, hoe meer spullen wij van elkaar kunnen lenen.
Bijvoorbeeld een kruiwagen of een karretje, een heggeschaar of een boormachine.

Hieronder is een stukje tekst van de site gekopiëerd (https://peerby.com/about):
“Over peerby

Peerby is een klein bedrijfje met grote doelen. Wij geloven in “wij” en niet alleen maar “ik”. Door mensen in contact te brengen en te laten delen proberen we een alternatief te bieden voor de wegwerpcultuur. Wij zijn geen heilige boontjes. Wij vinden dat alles wat “goed” is ook makkelijk, leuk en voordelig mag zijn. Zo is goed voor de planeet, goed voor je buurt en goed voor ons ook gewoon goed voor jou.”

Ronald Kuik

Geplaatst in: Oproepen

Geef een reactie