Zomerkampen in Bakkeveen

Nog geen vakantieplannen? It Fryske Gea organiseert zomerkampen in Bakkeveen

Ben jij tussen de 11 en 18 jaar, houd je van de natuur en wil je een super leuke vakantie beleven deze zomer? Ga dan mee op zomerkamp met natuurbeschermingsvereniging It Fryske Gea. Zij organiseert in de periode van 9 t/m 27 augustus drie zomerkampen in het natuurgebied It Mandefjild bij Bakkeveen. Ook dit jaar is er weer een afwisselend programma met aandacht voor sport, spel en natuurbeleving.

Natuur en sfeer!
Natuur en sfeer: daar gaat het om tijdens onze zomerkampen. Het Mandefjild is een prachtig natuurgebied met bos, heide en zandverstuivingen. Alle ingrediënten zijn hier aanwezig voor een fantastisch, spannend programma met leuke activiteiten: uitwaaien tijdens een excursie, helpen met beheerswerk, ontdekkingstochten, schapendrijven bekijken en nog veel meer. Alle activiteiten hebben een link met de natuur. Het zomerkamp is een unieke kans voor jongeren om met leeftijdsgenoten erop uit te gaan, plezier te hebben en samen veel te beleven. Uiteraard eindigt ieder zomerkamp met een spetterende bonte avond.

Slapen bij de schaapskooi
De week begint op maandag bij de schaapskooi in Bakkeveen waar onze enthousiaste en ervaren begeleiders iedereen ontvangen. De kampeerboerderij is voorzien van alle gemakken, dus ook bij slecht weer is het daar goed vertoeven. Deelnemers dienen alleen slaapspullen, eetgerei, geschikte kleding en een fiets mee te nemen.

Informatie
De zomerkampen zijn ingedeeld in drie verschillende leeftijdscategorieën.

  • De eerste week (maandag 9 t/m 13 augustus) is voor jongeren van 11 t/m 12 jaar,
  • de tweede week (van 16 t/m 20 augustus) is voor jongeren van 13 t/m 15 jaar en
  • de derde week (23 t/m 27 augustus) is voor jongeren van 16 t/m 18 jaar.

De kosten voor het zomerkamp bedragen €160,- per persoon.
Bij aanmelding wordt men voor €5,- automatisch jeugdlid van It Fryske Gea.
Opgave voor de zomerkampen kan via het kantoor van It Fryske Gea, tel. (0512) 38 14 48.
Kijk voor meer informatie over de zomerkampen op www.itfryskegea.nl

 

Geplaatst in: Vakantie

Geef een reactie