Nieuwe recreatiekrant “Bakkeveen Actief”

Donderdag 18 april was recreatiekrant “Bakkeveen Actief” uitgave 2019 gereed. Althans gereed om gedrukt te worden, verspreiding vindt komende weken plaats: eind april en begin mei. Verspreiding is in een gebied rond Bakkeveen. Daarnaast ligt de krant bij de (grotere) campings en andere locaties in de omgeving waar veel mensen komen.

De krant wordt uitgegeven door Kiwi-media in Leek. Kiwi doet de advertentie acquisitie, de opmaak en stuurt de verspreiding aan.
TIP-3Provincienland draagt zorg voor de inhoudelijke tekst, waarbij artikelen van donateurs prioriteit genieten. De tekst wordt zoveel mogelijk bij de recreatieve organisaties gehaald en soms ook door vrijwilligers geschreven.

De digitale versie:

Blader-formaat: klik hier

Verticaal scrollen: klik hier

 

Geplaatst in: TIP-Bakkeveen, Vakantie

Geef een reactie