Hans Lodder: Management Consultant en IT Architect

Hans Lodder (Bakkeveen – Allardsoog) heeft een bedrijf dat zich richt op de zakelijke dienstverlening. Doelstelling is verbetering van bedrijfsprocessen en betere beheersing van (IT)-projecten. De naam van het bedrijf is: Results2Match Advies .

Sinds vandaag ook (2x !) sponsor van www.bakkeveen.nl

Geplaatst in: Hans Lodder

1 reactie op “Hans Lodder: Management Consultant en IT Architect

  1. Johan zegt:

    Jan, hoe kun je op 1 dag 2 keer sponsor zijn? Geintjuh. Een positieve ontwikkeling, want het betekent dat de website serieus wordt genomen door de ondernemers en de website geen last heeft van de kredietcrisis. Maar wat wil je ook met zoveel bezoekers op deze site (die soms de moeite nemen op ergens te reageren)!

Geef een reactie