Impressie extra vlooienmarkt 15 augustus

Het weer zat afgelopen zaterdag 15 augustus erg mee. De weersverwachting repte her en der nog over erg warm weer. Dat viel erg mee. Door de af en toe stevige wind was er voldoende verkoeling.

De standhouders kwamen deze extra markt behoorlijk vroeg. Om 6:15 uur waren alle verharde plaatsen al bezet en werd er doorgebouwd op gras. Filevorming is deze keer nauwelijks opgetreden. Er waren uiteindelijk 298 standhouders. Leuke ervaring is dat sommige standhouders beslist niet in de zon willen en anderen juist wel. Ze hebben daar altijd een passende medische verklaring voor !

De 2 parkeerweilanden konden de stroom bezoekers beter aan dan vorige markt. Er zijn een stuk op 50 plaatsen onbezet geweest. De politie heeft weer een 10-tal parkeerboetes uitgedeeld voor parkeren waar een parkeerverbod geldt, parkeren waardoor een voetpad geblokkeerd wordt, parkeren op gazon, etc. .

Van de extra markten is dit de beste tot nu toe.  Ook de standhouders waren tevreden over de handel en roemden de gezelligheid.

De volgende markt is zaterdag 5 september. Er zijn dit jaar geen extra markten meer.

Geplaatst in: vlooienmarkt_2009

Geef een reactie