Vlooienmarkten 2009 zitten erop !

De laatste vlooienmarkt van 2009 was op zaterdagochtend 7 november. De weersverwachting zag er slecht uit. En het weer was inderdaad niet goed. Af en toe regen, veel wind. Maar niet echt koud. Er zijn ongeveer 25 standhouders geweest. Deze standhouders hebben een plekje in de luwte gekregen: het wind probleem was daardoor een stuk minder. Ook was er bijna geen publiek: iedereen bleef liever binnen.

Ook de markten van september en oktober zijn mislukt door slecht weer. Maar dat het daardoor een slecht seizoen is geworden: nee dat niet. Er waren meer standhouders en meer bezoekers dan het recordjaar 2007. Het voorseizoen en in de zomer troffen we het steeds met het weer en werden de markten druk bezocht.

Het is het jaar van de records geweest, zowel positief als negatief.

  • Iets meer standhouders dan in 2007.
  • Langste file van standhouders ooit (op 1 augustus)
  • Meer parkeerders (bezoekers) dan ooit.
  • Kleinste markt ondanks dat het toch nog droog bleef (3 oktober)

De 3 organiserende sportverenigingen kunnen met de opbrengst van de markten weer goede activitieten voor de leden organiseren en/of de contributie laag houden. Ook de restaurants op het vlooienmarktterrein en in het centrum hebben gelukkig weer kunnen profiteren. De markt draagt bij aan de invulling van de recreatieve behoefte van Bakkeveen.

Hieronder een 3-tal foto’s van de markt.

Geplaatst in: vlooienmarkt_2009

1 reactie op “Vlooienmarkten 2009 zitten erop !

  1. Ger zegt:

    Het was voor mij dit jaar weer een fijn vertoeven op de markt om mijn spulletjes te koop aan te bieden. Ik kijk met plezier uit naar de markten in 2010. Al moet ik er wel een eind voor rijden, dit heb ik er graag voor over, gezellig buiten zijn, bij goed weer een goed bezochte markt en een betaalbaar standgeld. Ga zo door!

    Een fijne kerst en een gezond 2010 aan de medewerkers van de markt gewenst vanuit Smilde.

Geef een reactie