FILE in Bakkeveen (impressie vlooienmarkt 01 aug. 2009)

1 augustus 2009 een nieuwe maand en direct de eerste zaterdag dus weer tijd voor de vertrouwde vlooienmarkt.

De weermannen en -vrouwen voorspelden een prachtig weekeinde (in ieder geval voor de zaterdag) en dat betekent altijd veel drukte in Bakkeveen. Het was natuurlijk ook al druk geweest want op vrijdag hebben we eerst de braderie gehad en natuurlijk het voortreffelijk georganiseerde DODO-festival (zie elders op de site voor foto’s en reacties).

Dat er naar het weerbericht (en waarschijnlijk buienradar.nl) gekeken wordt, werd zaterdagmorgen vroeg (06.00 uur) al snel duidelijk zoals uit de onderstaande impressie zal blijken. FILE in BAKKEVEEN van het marktterrein tot voorbij de Slotpleats. Uit eerdere publicaties van Jan hebben we kunnen vernemen dat het een parkeerrecord-dag is geworden, gelukkig zetten steeds meer mensen hun auto op het daarvoor bestemde parkeerterrein.

het heeft even geduurd maar daar zijn ze dan toch……..de foto’s

Geplaatst in: vlooienmarkt_2009

1 reactie op “FILE in Bakkeveen (impressie vlooienmarkt 01 aug. 2009)

  1. Jan van Dalen zegt:

    Jacob, leuk deze foto’s te zien. Wij waren druk bezig de auto’s van de standhouders netjes op te stellen en dan heb je geen flauw benul hoeveel er nog staan te wachten. Er leek maar geen eind aan de oprijdende auto’s te komen. We konden ook niet sneller: we lieten steeds 2 rijen tegelijkertijd opvullen. Maar er zijn altijd standhouders die of moeite hebben met autorijden of aanwijzingen niet goed opvolgen waardoor ze niet recht in de rij staan of erachter komen dat de zijdeur plotseling aan de verkeerde kant zit. Dat betekent dan weer gedraai met de auto en kostbare minuten gaan dan verloren. Als je om 8 uur maar bent uitgestald, want dan pas komt de spits van bezoekers op gang.
    Vanmiddag hebben de de sporen in het terrein achter de vijver weer gedicht.

Geef een reactie