Impressie vlooienmarkt 4 juli

Vrijdag 3 juli werd het ruim 30 graden. Zware onweersbuien maakten in de avond een eind aan de warmte. In Bakkeveen slechts 6 mm, maar in omliggnede plaatsen veel meer. Hierdoor waren alle terreinen van de vlooienmarkt (dus ook de parkeerterreinen) in goede conditie.

Het was een redelijk warme nacht met temperaturen rond de 16 graden. Hierdoor kwamen ’s ochtends velen al in zomertenue. Het bleef ’s ochtends echter lang bewolkt (met een heel klein spatje regen); pas tegen 12 uur konden de jassen echt uit en liepen de temperaturen op tot boven de 20 graden.

De standhouders kwamen vrij laat. Waarschijnlijk nog wat onder de indruk van het slechte weer van de voorgaande avond. Uiteindelijk zijn er tegen 8 uur 275 standhouders aanwezig. Ook de publieke belangstelling was goed. Het 1e parkeerweiland was al voor 9 uur vol. het tweede terrein is voor meer dan 60% vol geweest.

Hieronder een korte impressie. Kijk ook hier voor meer foto’s.

Volgende markt is op zaterdagochtend 18 juli. (extra markt)

Geplaatst in: vlooienmarkt_2009

Geef een reactie