Vlooienmarkt: extra markt zaterdag 20 juni


Zaterdag 20 juni is er een extra vlooienmarkt. In de zomermaanden mei, juni, juli en augustus is er in het midden van de maand steeds een extra markt. Ook deze markt begint om 7 uur en duurt tot 13 uur. Klik hier voor de regels van de markt.

Iemand die de afgelopen dagen op het vlooienmarkt terrein is wezen kijken zal gedacht hebben dat het kleine parkeerterrein (daar waar de gereservererde plaatsen zijn) niet gebruikt kon worden. Er liggen over het gehele terrein grote bulten zand en grond. Maar volgens planning zal het terrein vrijdagmiddag worden geveegd en op een heel klein stukje na (aan de voorzijde) weer helemaal vrij en schoon zijn.

De grond en het zand worden gebruikt ter verbetering van het tussenliggende trainingsterrein. Dat terrein kan het gehele jaar niet meer gebruikt worden, zodat we wat meer stands langs het voetpad richting dorp krijgen. Klik hier voor een overzicht van de activiteiten.

Geplaatst in: vlooienmarkt_2009

1 reactie op “Vlooienmarkt: extra markt zaterdag 20 juni

  1. samaro zegt:

    We hopen dat het droog blijft. en een gezellige DRUKE markt

Geef een reactie