Impressie vlooienmarkt 20 juni

Zaterdag 20 juni van de tussenmarkt van juni. Deze extra markt is doorgaans niet druk, tenzij de markt van begin juni is verregend. Dat was niet het geval. Als dan ook nog de weersverwachting “buien” geeft, dan wordt het echt niet druk.

In totaal konden we 123 standhouders verwelkomen. De meesten kwamen tussen 6:30 en 7:30 uur. Rond 7 uur regende het eventjes, daarna bleef het droog tot 10 uur. Rond elf uur werden de buien zo talrijk dat de bezoekers vertrokken en tegen 12 uur was de markt zo goed als afgelopen.

De volgende markt is de reguliere markt van 4 juli. De eerstvolgende extra markt valt in de vakantieperiode en is op 18 juli. Dan is het doorgaans wel druk met standhouders en bezoekers.

Helaas maar 3 foto’s. Volgende keer beter.

Geplaatst in: vlooienmarkt_2009

1 reactie op “Impressie vlooienmarkt 20 juni

  1. roza zegt:

    Beschut onder de bomen vielen de buien mee.Weinig publiek ,maar toch boed verkocht.

Geef een reactie