eerste vlooienmarkt 2009

04 april: het is de eerste zaterdag in april 2009. Dat betekent dat het vlooienmarkt seizoen weer geopend is. De vrijdag voor de grote dag was het prachtig weer en dus stonden de eerste handelaren al op vrijdagavond op het parkeer terrein. Zaterdag morgen echter was het weer niet om naar huis te schrijven, ja het was droog maar het was daarnaast ook koud en mistig. de voorspellingen waren goed en dus is het toch nog druk geweest. Een goed begin voor een veel belovend vlooienmarkt jaar.

 

Geplaatst in: vlooienmarkt_2009

1 reactie op “eerste vlooienmarkt 2009

  1. Jan van Dalen zegt:

    Leuk dat iemand anders de foto’s doet.
    Als organisatie kunnen we nog toevoegen dat er 255 standhouders zijn geweest op deze inderdaad koude dag. Veel standhouders zullen verkleumd zijn: het was 8 graden tegenover bijna 23 op de dag ervoor. Gelukkig dat het (net) niet regende…… Hopelijk 2 mei beter weer.

Geef een reactie