Acties van World Servants Bakkeveen

ws_logoWij, Janneke en Arne, gaan deze zomervakantie met World Servants mee naar Bolivia, om daar te bouwen aan klaslokalen en toiletten. Hiervoor hebben wij al acties gehouden en ook komen er nog een aantal aan. Dit bericht is om u op de hoogte te houden van onze acties.

We hebben onlangs een stamppotactie gehouden, waarmee we €250,- hebben opgehaald. Ook stonden we op de rommelmarkt, hebben we een aardappelactie gehouden, hielpen we bij het Dodo-Festival en hebben we bessen geplukt. We hebben in totaal al €1900,- opgehaald.

We zijn dus al een eind op weg, maar we zijn er nog niet. Daarom gaan we nog een aantal acties houden.

  • 17 December zijn we bij de kerst sing-in in De Mande. Hier verkopen we leuke spullen en verloten we prijzen. Zorg dat u dit niet mist!
  • Ook verzorgen we samen met het gospelkoor het eten en drinken onderweg bij de kerstwandeling op tweede kerstdag. Wilt u ons helpen en bent u goed in bakken? Dan kunt u ons heel goed helpen door een cake te bakken en die af te leveren op Boskleane 31. Wilt u dat wij hem ophalen? Laat het ons dan even weten.

Wij willen iedereen die ons gesteund heeft bij de stamppotactie en de andere acties van harte bedanken.

World Servants Bakkeveen heeft een Facebook-account (World Servants Bakkeveen). Ook kunt u ons bereiken via de mail: [email protected] of kunt u bellen naar 0516-541940.

Geplaatst in: Algemeen

Geef een reactie