BSO Kidsvilla heeft nog ruimte……

KidsVilla biedt buitenschoolse opvang aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Deze opvang vindt plaats op camping De Wâldsang.

Binnen de buitenschoolse opvang bepalen kinderen in principe zelf welke activiteiten ze willen doen. Wij vangen hen op in een huiselijke sfeer en bieden de kinderen een gevarieerd aanbod van activiteiten zonder schoolse verplichtingen. Wij zorgen ervoor dat er voldoende uitdagende materialen zijn maar dat er ook gelegenheid is voor rust en wat te drinken en te eten.

Onze doelstelling is om te komen tot een kindvoorziening waarbij een zo compleet mogelijk aanbod geboden wordt. Een voorziening die kinderen veiligheid, continuïteit en stabiliteit biedt met rust en regelmaat in het dagritme, vertrouwde gezichten voor het kind en een eenduidige pedagogische aanpak. In deze voorziening werken medewerkers in de BSO nauw samen met elkaar en natuurlijk met jullie, als ouder(s)!

We zijn open op maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdag en vrijdag nog niet, maar als hier genoeg animo voor is (minimaal 7 kinderen) dan is dit ook zeker mogelijk.

Heeft u belangstelling, maak dan eens vrijblijvend een afspraak en kom een keer langs bij BSO KidsVilla om te zien wat we allemaal doen.

Buitenschoolse opvang KidsVilla, Foarwurkerwei 2, 9243 JZ Bakkeveen

T: 0594 631266,
M: 06- 12162200 (bereikbaar ma,di,do tussen 14.00/18.00)
E: [email protected],
W: www.kovdebasis.nl

Geplaatst in: BSO Kidsvilla

Geef een reactie