BSO Kidsvilla heeft nog ruimte !

Bso Kidsvilla heeft nog ruimte……

Na de vakantie gaan de scholen in Bakkeveen starten met het continu rooster. Mocht u  op zoek zijn naar opvang voor u kind(eren) dan kunt u terecht bij Bso Kidsvilla.

Onze Bso is gevestigd op camping de Wâldsang in Bakkeveen. De leidsters staan vroegtijdig bij school zodat uw kinderen worden opgevangen. Samen lopen we richting de BSO, de jonge kinderen kunnen in de bakfiets. Kinderen mogen gaan spelen, bij mooi weer zijn we het liefst buiten, ook werken we met thema’s en kunnen ze bijvoorbeeld gaan knutselen of samen spelletjes spelen.

We proberen zoveel mogelijk vrijblijvend te doen, kinderen moeten op school al genoeg. We proberen ze, net als thuis, te laten ontspannen en gezelligheid te creëren.

We bieden 2 eet/drink momenten aan, wat door ons verzorgd word. Er hoeft dus niets extra’s van huis meegenomen te worden.

We zijn open op maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdag en vrijdag nog niet, maar als hier genoeg animo voor is dan is dit ook zeker mogelijk! Heeft u belangstelling, maak dan eens vrijblijvend een afspraak en kom langs om te zien wat we doen.

Mannie Cazemier
KOV De Basis/KidsVilla

T: 0594 631266

Klik hier voor meer info.

Geplaatst in: BSO Kidsvilla

Geef een reactie