Expositie bij Galerie Natoer


presenteert

Broers & Visser

Bespegeling

26 mei t/m 30 juni

Van harte nodigen wij u uit voor de opening van de expositie “Bespegeling” in Galerie Natoer te Bakkeveen.
Hennie Broers en Reina Visser willen u met deze expositie uitnodigen stil te staan en even tot rust te komen in de chaotische wereld.
Hun beelden zijn te zien als objecten van meditatie, die kunnen resoneren aan innerlijke verlangens en aanzetten tot diepere beschouwing. Hierbij sluiten Hennie Broers en Reina Visser zich aan bij een lange traditie waarin het beeld een soort bemiddelaar is tussen hemel en aarde.
Hennie Broers heeft zich gespecialiseerd in sieraden. De belangrijkste inspiratiebron voor het ontwerpen van een sieraad vindt ze daarbij in de natuur. Ze maakt regelmatig gebruik van combinaties met natuurlijke materialen, zoals edelstenen, ebbenhout, naalden van een Afrikaans stekelvarken of het skelet van een slang.
Reina Visser is naast bloemsierkunstenaar beeldend kunstenaar die voornamelijk natuurlijke materialen als wol en klei gebruikt. Zoals zij een boeket bloemen schikt, zo zoekt ze net zo lang totdat alle materialen bij en in elkaar passen en één harmonieus kunstwerk vormen.
De opening vindt plaats op zondag 26 mei 2019 om 15.00 uur, de galerie is tot 17.00 uur geopend.

Graag oant sjen,
Michel Pol en Sylvia Andringa

Galerie Natoer Foarwurker Wei 5
9243 JZ BAKKEVEEN
www.galerienatoer.frl 
Open: iedere zondag van 13.00 tot 17.00 uur

Parkeren kan tevens bij Theehuis De Slotplaats, gelegen naast de galerie.

Geplaatst in: Galerie Natoer

Geef een reactie