Expositie galerie Natoer: “American Hero”

Presenteert
Joris Collier, Henk Stelma, Siem de Boer, Paul Andringa, Aaltje van der Velde, Wim Dijk, Guus Andringa, Bertus de Haan, Sabine Trines en Michel Pol

“American Hero”
6 september t/m 25 oktober

Van harte nodigen wij u uit voor de expositie “American Hero” in Galerie Natoer te Bakkeveen. Het is voor ons een eer om werk van Joris Collier, Henk Stelma, Siem de Boer, Paul Andringa, Aaltje van der Velde, Wim Dijk, Guus Andringa, Bertus de Haan en Sabine Trines te laten zien.
Helden zijn er in alle soorten en maten, uit alle tijden en van ieder geslacht. Wat voor de een held is, is voor de ander misschien een schurk. Ook een held is niet alleen maar goed en geweldig! De exposanten van deze expositie hebben zich laten inspireren door Amerika, het land van de muziek- en cowboyhelden. Zo ziet u o.a. Johny Cash, Clint Eastwood, Bruce Springsteen en Bob Dylan.
Omdat het lastig is om bij drukte in de galerie de anderhalve-meter-regel te hanteren, hebben we géén opening. U kunt iedere zondagmiddag van 13 tot 17 uur deze bijzondere expositie bewonderen.

Graag oant sjen,
Michel Pol en Roelie van der Meer
Galerie Natoer Foarwurker Wei 5
9243 JZ BAKKEVEEN www.galerienatoer.frl

Open: iedere zondag van 13.00 tot 17.00 uur
Parkeren kan tevens bij Theehuis De Slotplaats, gelegen naast de galerie.

Geplaatst in: Galerie Natoer

Geef een reactie