Vieka opent winkel in Bakkeveen

Vieka is een webshop waarin producten verkocht worden die gemaakt zijn door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Graag willen we deze uitbreiden met nieuwe producten en ook een fysieke winkel.

We hebben per 1 september een prachtig plekje bij Atelier Natoer (Foarwurkerwei 5). Op dinsdagochtend tussen 9 en 12 uur en zondagen tussen 13 en 17 uur is de winkel geopend. Op dinsdag zijn ook een aantal cliënten van stichting Vieka aan het werk in Atelier Natoer. Kom gerust een kijkje nemen!

De cliënten maken de producten onder begeleiding van professionals. Ieder mens is uniek en zo ook alle prachtige processen en eindproducten. Iedereen krijgt de ruimte om vorm te geven aan zijn/haar talenten. U kunt terecht voor o.a. woonaccessoires, cadeaus, kaarten en (houten) kinderspeelgoed.

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. De producten die Stichting Vieka zelf maakt, zullen mede op basis van hergebruik en natuurlijke materialen geproduceerd worden. Ook kopen we onze materialen zoveel mogelijk in Nederland. Daarnaast hebben we mooie producten van andere dagbestedingslocaties in de winkel.

We zoeken vrijwilligers die in onze winkel willen staan en/of willen helpen in het atelier. U kunt zich aanmelden bij Stichting Vieka via email [email protected] of telefoon 0516234900.

We zien u graag een keer in onze winkel of ons atelier!

Groeten Muriël en Binne
www.vieka.nl

Geplaatst in: Galerie Natoer, Verenigingen

1 reactie op “Vieka opent winkel in Bakkeveen

Geef een reactie