BridgeclubBakkeveen-beginnerscursus

De Bridgeclub Bakkeveen is in september weer van start gegaan. Wij spelen één keer in de twee weken op woensdagavond om half acht in het Ankerplak. Ons ledental varieert de laatste jaren tussen de 20 en 24 leden. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Dus kun je bridgen en wil je bij een kleine gezellige bridgeclub spelen neem dan contact met ons op. Je kunt samen met een partner komen, maar je bent ook welkom als je je alleen opgeeft.

Natuurlijk zijn er ook mensen die wel willen bridgen maar dit eerst nog moeten leren. Bridge leren gaat meestal door middel van het volgen van een cursus. Tijdens deze c

 

ursus wordt de theorie besproken en je begint ook direct spellen te spelen. Zo leer je alles over het bieden en het spelen. Deze cursus duurt meestal een seizoen, zodat je daarna met de bridgeclub mee kunt spelen.

De Bridgeclub in Marum gaat deze maand bij voldoende belangstelling beginnen met een bridge cursus. Deze cursus wordt op dinsdagavond om half acht in Marheem, Schoolstraat 8 te Marum gegeven. Heb je altijd al willen bridgen dan is dit een mooie gelegenheid om hier mee te beginnen.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Lucas Olthof van de Bridgeclub Bakkeveen, tel 06-52795440, of met Sake Elzinga van de Bridgeclub Marum, tel 06-54680275.

Geplaatst in: Oproepen

Geef een reactie