(gewonde) poes gevonden

Rond 22:30 uur bij de Slotplaats heb ik onderstaande aangereden poes gevonden (vrijdag 14 juni). Ik heb de poes meegenomen, omdat ze in shock verkeerde heb ik haar naar de dierenarts gebracht in Drachten.

De poes is niet gechipt, mocht de eigenaar de poes kwijt zijn, dan hoop ik dat ze hierdoor minder ongerust zijn. De poes is bij dierenarts A7 Noord in Drachten en wordt vannacht goed in de gaten gehouden. Hoewel ze erg koud was, lijkt het voor de rest goed te gaan met haar.

Gerda van der Wal
[email protected]

Geplaatst in: Oproepen

2 reacties op “(gewonde) poes gevonden

  1. Gerda van der Wal zegt:

    Update: poes is naar dierenasiel de Swinge gebracht dit weekend. Dit weekend heeft het asiel op hun Facebookpagina gedeeld dat ze is opgehaald door haar baasje. Dank voor het delen!

Geef een reactie