Campings: Open Dagen

Jaarlijks organiseren de samenwerkende campings in en om Bakkeveen  Open dagen met de Paasdagen.

Dit jaar zijn de Open Dagen op zondag 26 en maandag 27 maart.

Geïnteresseerden zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur welkom om de campings te bezoeken.

Deelnemende Campings:

 • Kroese Beamke, Bakkeveen
 • Waldsang, Bakkeveen
 • Ikeleane, Bakkeveen
 • Sieghorst, Siegerswoude
 • 3 Provincien, Een-West
Geplaatst in: Vakantie

4 reacties op “Campings: Open Dagen

 1. Johan zegt:

  Leuk! Mooi dat de mensen, belangstellenden, evt. nieuwe staanplaats zoekers de mogelijkheid hebben om de campings de bekijken in en rond Bakkeveen. De campings zijn eind maart op hun mooist: de caravaneigenaren hebben hun tuintjes er mooi bij staan, hebben al de winterresten (bladeren, takken, etc..) al mooi aangeharkt en opgeruimd. De campingeigenaren hebben alles al spik en span…
  Nee dus. Het ziet er eind maart niet aantrekkelijk uit op een camping. Er zijn nog niet veel caravaneigenaren geweest om de boel ‘zomerklaar’ te maken.De caravans zien er groen en smerig uit van de lange periode niet schoon maken. Overal liggen stapels bladeren en takken. De camping eigenaren hebben dingen veranderd op hun camping, dat moet eerst ook mooi worden (nieuw gras, aangelegde paden, nieuwe toestellen, etc…). Bovendien moet de natuur nog op gang komen en zich herstellen van de winterperiode. Bovendien zijn er weinig tot geen caravan eigenaren, je krijgt dus, in mijn ogen, niet een goed beeld van de campings.
  Ik snap niet dat men dit niet een maand (of nog iets verder in de tijd) later organiseert. Dan is het veel aantrekkelijker om te kijken, bovendien zijn de temperaturen over het algemeen ook hoger.

 2. vincent zegt:

  Wel een goede tip maar ja de paasdagen vallen erg vroeg dit jaar.
  U kan het ook positief benaderen, de natuur wordt steeds mooier, je plekje is veel eerder klaar en je kan sneller gaan genieten van al het moois om je heen !

 3. Johan zegt:

  Dus eigenlijk ben je het wel met me eens, Vincent. De natuur wordt steeds mooier, dus kun je een open dag beter later in de tijd doen. Je hoeft toch niet vast te zitten aan een open dag met de paasdagen? Kan toch ook met Pinksteren, of een weekend in begin mei ofzo. In maart moet de natuur echt nog goed op gang komen. Je argument van je plekje is eerder klaar snap ik niet. Je plekje (stacaravan) moet je toch echt zelf netjes maken, en verreweg de meeste mensen die een vaste plek hebben, zijn bijna een half jaar niet, of vrijwel niet, op de camping geweest. Dus ziet het er bij de meeste caravans niet uit. Struiken zijn kort gewiekt, geen bladeren aan de bomen, alles nog kaal. En zoals eerder genoemd: de caravans zijn groen en vies. Dus niet echt uitnodigend voor bezoekers en potentiele nieuwe gasten. Je gaat verder niet echt op mijn argumenten in.

 4. Johan zegt:

  Hmm, Vincent heeft niet gereageerd. Open dagen komen rap dichterbij, ik ben benieuwd.

Geef een reactie