Vlooienmarkt 05 april 2014

Ja beste mensen ook de vlooienmarkt is uit zijn/haar winterslaap ontwaakt en is weer van start gegaan.

Piet Paulusma had redelijk weer voorspeld, in ieder geval droog en het weer was redelijk. Wel steeds bewolkt en het was toch wel fris. Vooral voor de standhouders die staand of zittend bij hun waar de dekentjes vaak even omsloegen. Rond 11 uur deed de zon af en toe een voorzichtige poging; het bleef echter bij een wazig vlekje.

Maar de standhouders lieten zich niet kisten…. Om 5 uur was het al erg druk met rond de 70 standhouders. Her en der stonden ze niet al te verstandig opgesteld, zodat er wat corrigerend moest worden opgetreden door de marktmeesters. Om 5:40 uur waren alle verharde terreinen zo goed als vol. Om 6 uur ook langs het voetpad naar de gymzaal vol. Het beloofd een mooie dag te worden. Uiteindelijk zijn er 448 standhouders geweest.

We konden het eigenlijk niet geloven maar na het recordjaar 2013 zijn we in 2014 gestart met een NIEUW RECORD. Nog nooit was de markt in april zo druk.

In totaal 1104 parkeerders. Jammer dat er toch weer veel parkeerder het mooie parkeerterrein negeren en in het dorp hun vehikel neer zetten.

 

Geplaatst in: vlooienmarkt_2014

5 reacties op “Vlooienmarkt 05 april 2014

 1. jacob & dieuwkje zegt:

  Ja voor het eerst weer foto’s op de site gezet. gebruik je net even het verkeerde formaat natuurlijk……volgende keer weer normaal

 2. Engel Nijholt zegt:

  Ook Dundelle werd weer druk bezocht. Mensen zaten heerlijk op het terras, maar ook velen gingen toch even binnen zitten om op te warmen. met een heerlijk kopje koffie met iets lekkers erbij. Wij zeggen dan ook laat het seizoen maar komen we zijn warm gedraaid.

 3. Laura zegt:

  Super dat de fout parkeerders op de foto staan en bekeurd zijn! Hopelijk een les voor een volgende keer

 4. henk zegt:

  het was mooi vlooiemarkt ???

 5. Jess zegt:

  prima plek deze eerste markt en eigenlijk geen tijd om het koud te krijgen! Genoeg te zien, zowel van achter de kraam als ervóór!! Als het hele seizoen zo wordt…….
  Jess.

Geef een reactie