Vlooienmarkt 16 aug. 2014

Het was een magische dag afgelopen zaterdag.

Een hele week buien waar je u tegen zei. Dat er in een bui zoveel water naar beneden kan komen wisten we eigenlijk niet meer. Maar zoals Jan van Dalen zijn nieuwsbericht naar de vrijwilligers begon, kan ik het niet beter schrijven: “..Met een engeltje op de schouder..”

om 05.15 uur heeft het even geregend en daarna is het tot 13.15 uur droog gebleven. Beter had het niet gepland kunnen worden.

Al met al alweer een geslaagde dag, met alweer een record. Deze keer werd het parkeerrecord van een tussenmarkt verbroken…een dikke 1200 parkeerders verkozen 1 Euro parkeergeld te betalen ipv 97 Euro boete. Zou dat te maken hebben met de actie van de politie de vorige keer? Ook vandaag heeft de politie meegeholpen door op twitter een bericht te plaatsen dat het beter eb veiliger is om op het parkeerterrein te parkeren…….dank en hulde daarvoor.

Ook hulde aan de standhouders…..er is zeer weinig afval blijven liggen.

 

 

Geplaatst in: vlooienmarkt_2014, Vlooienmarkten

13 reacties op “Vlooienmarkt 16 aug. 2014

 1. Bus zegt:

  De bussen stonden vanaf donderdag op het parkeerterrein. Een grote groep studenten uit Delft waren hiermee naar een kampeerboerderij in Bakkeveen afgereisd.
  De chauffeurs hadden gedacht rustig de touringcars bij het voetbalveld een aantal dagen te kunnen achterlaten, niet wetende dat er zaterdag een vlooienmarkt was en hun bussen dus vele standplaatsen innamen.
  Vandaag zijn de studenten weer (per bus) vertrokken.

 2. Jacob zegt:

  Hallo Bus,
  het was bekent dat deze bussen de studenten gebracht hadden. Wij konden het in dit geval mooi gebruiken voor een grapje naar de goede actie van de politie tijdens de vorige markt.
  Bedankt voor de mogelijkheid.

 3. Johan zegt:

  U schrijft o.a.: ronddolen tussen de kramen is en blijft een leuke bezigheid. U schrijft wel voor eigen parochie. Ik persoonlijk houd totaal niet van braderieën en al helemaal niet van Rommelmarkten. Schuifelen langs de kleedjes en kraampjes, ’t schiet totaal niet op, je wordt moe van dat geslenter. Rommel heb ik al genoeg en als ik eens wat nodig heb, haal ik dat liever nieuw. Bij de action, maar ook bij de Lidl en Aldi heb je veel leuke aanbiedingen. Afgelopen zaterdag, 6 uur m’n bed uit om lekker, rustig een wandeling te maken, beginnend bij de Duerswaldmerwei. Nou ja,.. rustig.. wat een boel auto’s die op dat tijdstip en de meeste ver boven de maximum snelheid, de rust verstoren over die klinkerweg. Erg jammer, dus maar snel het bos in, maar dat lawaai, ver op de achtergrond, blijft helaas. Geef mij dan maar die reeen, die ik in de weilanden zag staan en de vogels, die prachtig floten.
  Kortom: Niet iedereen vind een rommelmarkt leuk, Jacob!

 4. A zegt:

  Wat een leuke goed toevoegende reactie waar we niks aan hebben , Johan

  • S. Hitface zegt:

   Het is nou eenmaal zijn mening en soms heb aan iemands mening geen ene donder. Wat niet betekend dat hij niet geventileerd mag worden.

 5. Johan zegt:

  Kortzichtige reacties van sommigen. Het lijkt me duidelijk dat jullie ook rommelmarktadepten (volgelingen/ aanbidders) zijn. Dat iemand een andere mening heeft, dat mag toch? Verder maak ik er geen woorden aan vuil, mijn mening (en ik ben vast niet de enige) is wel duidelijk.
  # anti rommelmarkt 😉

 6. gerard zegt:

  Ik woon in drenthe, en bezoek heel graag de rommelmarkt in bakkeveen!!
  ga zo door.
  dan kan meneer johan wel naar “ons” drenthe om van de natuur te genieten..

 7. Robert zegt:

  Gelukkig maar @Jacob,Ik zal maar zo’n zeikerd aan de kraam krijgen,voor een nep fazant….

 8. Johan zegt:

  Je bent zelf een enorme zeikerd, Robert. Sorry, ik moet even reageren. Wat voor zin heeft het om iemand die een andere mening heeft, een zeikerd te noemen? Alleen maar omdat jij juist het tegenovergestelde vindt? Niveautje hoor! (nee, ik ga het verder niet over vooroordelen hebben.) Sterkte met je rommel, Robert.

 9. bewoner van bakkeveen zegt:

  Beste beheerder van deze website, is het ook een idee om reacties en discussies van dit niveau per direct te verwijderen van de site? Bepaald geen reclame voor ons mooie dorp.

 10. Sjakie zegt:

  Helemaal mee eens !!! Daar is Waldnet wel voor…..

 11. Arjan zegt:

  Op waldnet slaan ze juist teveel door met censuur

Geef een reactie