Natuurvriendenhuis Allardsoog: open huis + festival

Een nieuwe lente, een nieuw geluid!
Op zaterdag 13 april houdt het Natuurvriendenhuis Allardsoog te Een-West open huis en is het tegelijkertijd gastlocatie voor het Groene Vingers Festival.  Deze informatie- en doemarkt is voor iedereen gratis te bezoeken. Het Natuurvriendenhuis nodigt u uit een kijkje te komen nemen en kennis te komen maken!

Op het drieprovinciepunt van Groningen, Friesland en Drenthe is het natuurvriendenhuis Allardsoog gesitueerd. Het huis kijkt uit op een prachtig natuurgebied van bos, heide en weilanden. Een ideale plek voor dagtochten te voet en per fiets, maar ook om te sporten in de eigen sportzaal, te vergaderen in de Van der Wielenzaal, het houden van personeelsfeestjes of kooklessen in de riant ingerichte keuken, teambuilding, studiebijeenkomsten etc. Er zijn zelfs overnachtingsmogelijkheden!

Het Groene Vingers Festival is opgezet om het Natuurvriendenhuis Allardsoog meer naamsbekendheid te geven , maar bovenal om voor iedereen met interesse voor groen, duurzaamheid en fairtrade een ontspannen, prettige en informatieve dag te bezorgen. Zo zal er een (informatie)markt worden ingericht waar mening bedrijf en/of vereniging haar groene initiatieven toont, waar leuke hebbe-dingetjes worden verkocht en er geproefd kan worden van verschillende hapjes en drankjes. Zo zal IJssalon Enjoy ambachtelijk schepijs verkopen, vertelt Boerderijstroom alles over echte groene stroom uit de eigen regio, repareert het Repair Café gratis uw kapotte huishoudelijke artikelen en kunnen kinderen zich laten schminken. Ook wordt er een demonstratie schapen hoeden gegeven, kunt u meedoen met een workshop Tai Chi en kunt u een spelletje Jeu de Boule meespelen. Een leuke dag voor jong & oud!

Het Natuurvriendenhuis Allardsoog gaat voor een nieuw geluid en wil graag de nieuwe lente met u vieren op zaterdag 13 april. De deuren zijn geopend van 10.00-16.30 uur. Adres is Jarig vd Wielewei 42, te Een-West. Voor meer informatie over de deelnemers van de informatiemarkt en het volledige programma bezoekt u de website www.nvhallardsoog.nl (aankondigingen) of de facebookpagina GroeneVingersFestival. Toegang is gratis.

 

Geplaatst in: NIVON Allardsoog

Geef een reactie