Open dag Nivon huis Allardsoog

Nivon 100 jaar open dag Allardsoog zondag 7 april

Maak kennis met Nivon
Allardsoog, Een
11-16 uur

Ben je benieuwd hoe het natuurvriendenhuis of kampeerterrein bij jou in de buurt eruitziet? Wat er allemaal gebeurt bij je lokale afdeling? Wat de mogelijkheden zijn om bijvoorbeeld op reis te gaan met Nivon of mee te doen aan een leuke activiteit? Wat er georganiseerd wordt voor kinderen? Dit is je kans om het allemaal te ontdekken!

Door het hele land ontvangen onze vrijwilligers je op zondag 7 april met open armen. Doe mee met een activiteit of luister naar hun ervaring, en stel natuurlijk al je vragen. Van de Gronselenput in het puntje van Zuid-Limburg tot Allardsoog in Groningen en De Kleine Rug bij Dordrecht, en alles ertussen: wees welkom!

Bij Allardsoog kun je bijvoorbeeld een rondleiding krijgen, meedoen met een wandeling, of knutselen of spelen met het nieuwe schaakspel buiten.

Zie voor meer informatie https://100jaar.nivon.nl/agenda/landelijke-open-dag/328/

Geplaatst in: NIVON Allardsoog

Geef een reactie