Hannekemaaierswandeltocht 2013

Hannekemaaiers wandeltocht 22, 23, 24 en 25 mei 2013


125 km voor 125 jaar Plaatselijk Belang Bakkeveen.

Afgelopen zomer is de hannekemaaierscommissie voorzichtig begonnen met de voorbereidingen voor de Hannekemaaierstocht 2013. De eerste verkenningen zijn uitgevoerd, slaapaccommodatie en horeca zijn vastgelegd, terrassen zijn getest.
Er is voor deze zesde hannekemaaierstocht gekozen voor een vierdaagse wandeltocht van ongeveer 125 kilometer, dit om sportief het 125 jarig jubileum van Plaatselijk belang te vieren. Met deze afstand komt ook het beroemde standbeeld van de Piekmäijer in Uelsen binnen ons bereik.
De Hannekemaaiers starten in 2013 een dag eerder, te weten op woensdag 22 mei 2013, bij dit beeld in Uelsen (Dld). Via mooie routes door Grafschaft Bentheim, Overijssel, Drenthe en Friesland komen de wandelaars zaterdagmiddag 25 mei 2013 weer aan in Bakkeveen bij het Poepekrûs.
Medio november 2012 ontvangen de lopers van de afgelopen jaren een mailing met alle informatie over de tocht en hoe je kunt inschrijven.
Deze informatie wordt ook in het decembernummer 2012 van de Slûswachter gepubliceerd.

Hannekemaaierscommissie Bakkeveen.
 

Geplaatst in: Hannekemaaiers (wandelevenement)

2 reacties op “Hannekemaaierswandeltocht 2013

  1. Jacob en Dieuwkje zegt:

    Een dag extra Hannekemaaïen, we kunnen haast niet wachten.

  2. ytsje zegt:

    It berjocht is net oerkaam sjoch ik en ik hoopje dat ik ek wer in útnoeging krij. Jacob moatst de seine noch wol efkes yn de oalje sette. Want do moatst al wer oant wurk fansels it gers moat wol dien wurde dus wurk oan de winkel.

Geef een reactie