Zaterdag Vlooienmarkt

Zaterdag 18 augustus is alweer de laatste mid-maandse vlooienmarkt van dit seizoen. Natuurlijk komen dan de markten van de 1e zaterdag van de maanden september, oktober en november nog.

In tegenstelling tot voorgaande markten zal het nu zeker niet koud zijn. Gelukkig duren de markten tot 13 uur en moet de grootste warmte daarna nog komen. Bij het opruimen na de middag zal het wat zweten zijn. De verwachting is dat standhouders en publiek wat vroeger zullen komen dan normaal.

Vrijwel alle terreinen zijn nu weer beschikbaar voor de markt; vorige edities moesten enkele terreinen wegens natte omstandigheden worden afgesloten om vernieling van de grasmat te voorkomen. Dat is nu dus weer voorbij.

Korte omleiding
Gedurende de avond en nacht voorafgaand aan de vlooienmarkt is het jaarlijkse Dodo-festival in Bakkeveen-centrum. Voor de vlooienmarkt bezoekers houdt dit in dat komend vanuit de richting A7 / Drachten er in het centrum een korte omleidingsroute geldt naar de vlooienmarkt terreinen aan de rand van het dorp. Deze omleiding duurt totdat de opruimingswerkzaamheden na het festival zijn afgerond. Dat zal ergens in de na-nacht zijn. Deze mededeling geldt dus alleen voor de erg “vroege vogels”.

Meer info over de vlooienmarkt: www.bakkeveen.nl/markt

Geplaatst in: vlooienmarkt_2012

Geef een reactie