Impressie vlooienmarkt 1 september

Zaterdag 1 september: alweer de 10e vlooienmarkt van het seizoen.

De weersverwachting voor de zaterdag was goed: droog, zonning, niet te warm (ca 18 graden). De zorg was meer de neerslag van de vrijdag. Gelukkig is de omgeving van Bakkeveen de grootste hoeveelheden bespaard gebleven: rond de 10 mm op vrijdagochtend. Op enkele kleinere stukjes na waren alle terreinen goed bruikbaar.

Zoals verwacht kwamen er veel mensen naar Bakkeveen. Er waren 402 standhouders. Publieke belangstelling was ook groot, men bleef lang op de markt omdat het verloop op de parkeerterreinen niet groot was.

Hieronder een paar foto’s. Helaas, voor ons, was onze vaste fotograaf met vakantie. Maar eerst een kort filmpje van Martijn van der Vaart.

Geplaatst in: vlooienmarkt_2012

Geef een reactie