vlooienmarkt 04 augustus 2012

Na een spannende nacht……..komt de regen wel of komt de regen niet…….. is het dan ongeveer 03.30 uur. De hoogste tijd om (volgens) de wekker uit bed te stappen.

Het is droog en dus moet het toch maar worden. De fotograaf staat deze keer namelijk zelf ook op de markt om wat spullen te verkopen. Er was weer een tent in de aanbieding dus met volle moet er tegen aan. 

04.00 uur: de eerste stands staan al langs het stukje tussen het oefenveld en de weg. De fotograaf neemt zijn plek in op een parkeerterreintje op naar Dúndelle. De tent staat nog maar net of de eerst gegadigde neemt al even een kijkje. 

Het loopt nu zo langzamerhand tegen 07.00 uur aan en de eerste (echte) kopers komen langs. Er is veel belangstelling voor de tent maar istie ook verkocht……….? (later het antwoord)

Even een paar cijfers: ondanks het feit dat de standhouders laat kwamen (iedereen wachtte natuurlijk af wat het weer werkelijk zou gaan doen) waren rond 6.20 uur de pleintjes,en de strook naar de gymzaal vol. Achter de gymzaal is wederom niets neergezet omdat het daar toch nog te nat was. Er werd weer uitgeweken naar de weilanden, over het algemeen wordt hier toch wel positief op gereageerd. Wel blijft men het ook gezellig vinden zo rond de gymzaal. In totaal toch weer 339 standhouders. Ook waren er weer veel kopers al zijn die moeilijker te tellen natuurlijk. Dat moet altijd op de gok gedaan worden maar gezien de drukte op het parkeerterrein is het mooi druk geweest.

De fotograaf heeft ook aardig handel kunnen doen, maar heeft natuurlijk ook even een rondgang gedaan om een paar leuke kiekjes te maken.

Eerst even de oplossing van de vorige keer:

 

Geplaatst in: vlooienmarkt_2012

3 reacties op “vlooienmarkt 04 augustus 2012

 1. Jan van Dalen zegt:

  Jacob, wederom een mooie fotoreportage; kost weer veel tijd. Gelukkig deze keer geen moeilijke fotopuzzel, waarbij je half internet af moet struinen en dan nog geen antwoord hebben kunnen vinden…. Heb je uberhaupt wel wat verkocht ?

 2. dinus zegt:

  wauwwwwwwwwwwwww wat een TOP rommelmarkt!
  ik kom bijna altijd met een SCHAT thuis!

 3. Jacob zegt:

  jazeker wel. Met twee volle auto’s heen en met 1 volle en 1 lege auto terug. Maar ja het hoofddoel (de tent) is dus niet gelukt. Verder wel veel positieve reacties ook weer op de organisatie van de markt in zijn totaliteit.

Geef een reactie