Vlooienmarkt 23 juni 2012

21 juni hebben we gehad dus de zomer is begonnen. Veel zonneschijn en lekker weer om buiten te zijn. 

Ja zo zou het moeten zijn maar het weer kunnen we (nog) niet sturen en dus is het altijd afwachten.

zo ook vandaag. Het zou vrijwel droog blijven. Dat was over geheel Nederland gezien ook wel zo, maar precies over Bakkeveen trok een buienlijn. Dat duurde tot ca 9:45 uur. Daarna kwam er meer wind en brak de lucht open. Vrijdag had het al flink geregend en ook in de nacht naar zaterdag, dus werd het veld achter de gymzaal maar niet gebruikt (op een paar standhouders na). Daar en tegen werden er op P1 een paar rijen extra neergezet zodat er toch nog veel (266) standhouders een plekje konden krijgen.

Het was gelukkig niet echt koud en dus werd het toch weer een gezellige markt.

Geplaatst in: vlooienmarkt_2012

Geef een reactie