Vlooienmarkt 04 juni 2011 (foto’s + filmpje)

Het is weer de eerste zaterdag van de maand en na een zonnige week zijn we allemaal aan een zonnig weekeinde toe. En het werd een mooie zonnige zaterdag. Dus op naar een drukke vlooienmarkt. Dat viel een klein beetje tegen, maar dat zal aan het feit gelegen hebben dat dit het Hemelvaartsweekeinde was. Veel mensen zijn dan even een lang weekeinde weg.

Dat bleek later op de ochtend want toen kwamen de campinggasten van de omringende campings los. Die campings stonden ook allemaal mooi vol en dus werd het toch nog een gezellige dag. Ook voor de meeste verkopers, want er is flink handel gedaan. 

er waren vandaag in totaal 318 standhouders. Een nieuw parkeerrecord zat er vandaag niet in. Er waren toch weer veel mensen die hun auto in het dorp neer hadden gezet, jammer want er is zo’n mooie parkeergelegenheid direct bij het vlooienmarktterrein.

goed……..tijd voor een foto impressie.

Ook is er deze keer een filmpje gemaakt. 

Geplaatst in: vlooienmarkt_2011

2 reacties op “Vlooienmarkt 04 juni 2011 (foto’s + filmpje)

  1. Jeen zegt:

    Jacob Wat een mooie foto reportage heb je er weer van gemaakt . Ook al is het best moeilijk om er elke keer weer wat van te maken ( dit zijn, zijn eigen woorden) is het je toch weer gelukt super. Op deze manier beleven wij de markt ook nog een keer en zien nu meer dan op de zaterdag morgen zelf als we geld halen.

  2. Huub zegt:

    Jacob,wat heb je weer een leuke fotoreportage gemaakt en dit keer met een filmpje,zo zie ik ook nog wat van de vlooienmarkt want als toilet juffrouw heb ik geen idee wat er allemaal te zien en te koop is.

Geef een reactie