vlooienmarkt 20 augustus 2011

Deze keer de laatste extra markt van dit jaar en wat schetst onze verbazing er werd een record gebroken. Voor een extra markt waren er nog nooit zoveel standhouders geteld, 401 om precies te zijn (het vorige record was 341 in juli 2010). Maar wat wil je ook, velen hadden zoiets van: na al die regen van de afgelopen weken wil je natuurlijk wel weer eens een buitenaktiviteit ondernemen.Voor wat betreft standhouders is dit de 2e plaats ooit; in mei dit jaar waren er 465.

Om 5 uur was het al redelijk druk op de markt. Er zijn misschien ook standhouders blijven hangen na het Dodo festival. Om 5:45 uur, nog in het donker, waren alle verharde terreinen vol en werd doorgebouwd langs de straat. Om 6:45 was het terrein rond de gymzaal gevuld.

Als je al een tijdje meeloopt op de vlooienmarkt valt je ineens iets op. Een trend……..

en wel die van de trolley……..

 

Geplaatst in: vlooienmarkt_2011

2 reacties op “vlooienmarkt 20 augustus 2011

  1. peter zegt:

    Waren er geen mensen met kruiwagens

  2. henk zegt:

    En de entree is zo te zien gratis,anders was het een stuk rustiger geweest, he jonges!!!

Geef een reactie