Vlooienmarkt 3 september

Zaterdag 3 september vond de 10e vlooienmarkt van het jaar 2011 plaats. 

Het was wederom erg druk: 390 standhouders en de parkeerweilanden bijna vol. Ook geen wonder: het was alweer mooi weer. Net als 7 van de 9 voorafgaande markten van dit jaar hielden we het droog. Dat is toch wel veel mazzel hebben in een slechte zomer. Alleen de markten van midden juni (totaal verregend) en midden juli (deels verregend) hadden last van de weergoden.

’s ochtends was het eerst nog mistig, maar rond 7:30 uur kwam de zon voorzichtig boven de laaghangende mist uit. Toen waren alle 390 standhouders al zo ongeveer binnen. Om 5 uur in het pikkedonker waren er al ca 40.

De temperatuur kwam rond 12 uur ruim boven de 20 graden uit. In de felle zon en luwte, hoewel er sowieso weinig wind stond, was het toen in feite al wat te warm. Inderdaad: het is nooit helemaal goed.

Er zijn nog 2 markten te gaan: 1 oktober en 5 november 2011

Ondanks de afwezigheid van onze “huisfotograaf” toch een paar plaatjes van de markt van 3 september.

Geplaatst in: vlooienmarkt_2011

Geef een reactie