Vlooienmarkt

Zaterdag 21 mei ons eerste extra tussen markt. Wat zal deze dag ons brengen s’morgens eerst nog frisjes maar in de loop van de morgen werd het lekker warm en liep het lekker door wat publiek aan gaat. Ook hadden we weer aardig wat stands we mochten dit keer 247 standhouders verwelkommen. We hebben p3 dit keer niet hoeven te gebruiken en konden dus alles mooi op p 1 en p 2 kwijt  (parkeerweilanden) De markt kwam weer mooi tot rond om de vijver. Onze fotograaf Jacob was dit keer niet aanwezig omdat die met de Hannekemaaiers op pad was en zodoende dus geen foto’s kon maken. Vandaar dat ik het nu een keer heb gedaan en daarom dus ook een kleine serie gewonen standaard foto’s. Jacob is er de volgende keer wel weer en dan krijgen we weer mooie detail foto’s.

Geplaatst in: vlooienmarkt_2011

2 reacties op “Vlooienmarkt

  1. Jacob zegt:

    uitrustend van drie dagen lopen even de site van bakkeveen langslopen (ja alweer lopen) om de gemiste gebeurtenissen te zien. Jeen bedankt voor het overnemen van de fotoreportage, mooi dat het bij jullie ook lekker druk was. En standaard foto’s zijn er niet natuurlijk het is de beleving.

  2. Jacqueline Brown-Voskuil zegt:

    Stuur mij graag een agenda van de 2013-markt(en). Hartelijk dank!

Geef een reactie