vlooienmarkt 24 juli 2010

Zaterdag 24 juli kon Bakkeveen weer genieten van een zogenaamde tussendoor vlooienmarkt. En dat ervan genoten zou gaan worden bleek al om een uur of 04.00 in de ochtend. Er waren al vele plaatsen ingenomen door de meer dan enthousiaste standhouders.

Zelf dacht ik om 04.30 uur nog wel een plaatsje in de berm tegenover het voetbalveld te kunnen bemachtigen maar dat was toen al vol. Ook lagen er al vele spulletjes op het parkeerterrein tegen de bosrand aan. Om een uur of 07.00 was ook het veld rond de gymzaal tot aan de vijver alweer aardig volgeboekt. Gelukkig vond ik een plaatsje waar de te verkopen tent neer gezet kon worden

Kwam alles toch nog goed. Onderstaand een impressie van een fris beginnende maar later zonovergoten zaterdag. 

Geplaatst in: vlooienmarkt_2010

Geef een reactie