vlooienmarkt 04 september 2010

Komende zaterdag is het alweer 14 dagen geleden dat er een vlooienmarkt was in Bakkeveen. Maar soms is het leuk om later de foto’s terug te zien want dan kun je de dag nog eens beleven.

het was weer een mooie dag. Zoals eigenlijk alle vlooienmarktdagen tot nu toe mooi zijn verlopen. Toch had ik het idee dat er minder kopers aan het sneupen waren dan eerdere markten dit jaar. Maar dat kan natuurlijk aan mij liggen, ik had een beetje een non-inspiratiedag.

Desalwelteplus heb ik geprobeerd er een reportage uit te slepen. Zodat er toch een beeld naar voren komt hoe de dag geweest is.

Geplaatst in: vlooienmarkt_2010

6 reacties op “vlooienmarkt 04 september 2010

 1. Martijn zegt:

  Weer een mooie rapportage Jacob! Heb je ook nog een mail gekregen van een belangstellende moeder over een toeter / trompet waar haar zoontje meespeelde?

 2. Jacob zegt:

  Nee, heb ik nog niet gekregen. maar ja ik was ook wat laat met de reportage. Heb jij ‘m wel gekregen? dan kun je even antwoorden dat ie er op staat

 3. bezoeker zegt:

  Fijn, De Zee doet ook weer mee ….!

 4. coby zegt:

  Hallo

  Ik ben die moeder……is er ook een manier hoe ik aan de foto kan komen zodat hij op onze wall of fame geplakt kan worden??

  gr coby

 5. Jacob zegt:

  @ Coby, maar natuurlijk doe me maar even een berichtje via de link boven in dit item. rechtsboven het inleidende stukje tekst staat een naam Jacob & Dieuwkje als je daar op klikt kun je mij een mail sturen dan kunnen we even overleggen hoe en wat

 6. coby zegt:

  super bedankt!!!!

Geef een reactie