Zaterdag vlooienmarkt !

Zaterdag 3 juli wordt alweer de 6e vlooienmarkt van het jaar 2010 gehouden. Dit jaar hebben we het tot nu toe niet erg getroffen met het weer. Alleen zaterdag 5 juni was het weer echt goed en toen hadden we ook meteen een record aan standhouders bij bijna 400. De andere markten waren wat rustiger. Klik hier voor een overzicht van 2010 tot nu toe.

Hoe het zaterdag 3 juli komt? Het lijkt nog steeds warm te worden, dus vroeg in de ochtend zal het wel druk zijn met handelaars en publiek. Hoewel de markt officieel om 13 uur eindigt, zullen de meesten dan al ingepakt zijn. De onweersbuien worden pas in de loop van de middag verwacht.

De parkeerterreinen gaan om 5 uur open. De verdere voorzieningen (koffie, toiletten, etc) openen om 7 uur.

Voor de regels: klik hier.

Geplaatst in: vlooienmarkt_2010

Geef een reactie