Video Game gekocht ?

Beste mensen,

in het kader van mijn scriptie doe ik een onderzoek naar de manier waarop informatie verzameld wordt voor het aankopen van video games. Met dit onderzoek probeer ik het zoekgedrag van verschillende soorten consumenten in deze markt in kaart te brengen.

Om dit te realiseren heb ik mensen nodig die in het bezit zijn van een Nintendo Wii, Playstation 3 of Xbox360 en mijn vragenlijst even in willen vullen. Deze vragenlijst zal bestaan uit een aantal meerkeuzevragen en het invullen zal ongeveer 15 minuten in beslag nemen. Het zou geweldig zijn als je even de tijd zou willen vrijmaken om mijn vragenlijst in te vullen! De link naar de vragenlijst is hieronder weergegeven:

www.thesistools.com/?id=128254

Mocht je zelf niet in het bezit zijn van één van de drie genoemde gameconsoles, mag je dit bericht natuurlijk altijd doorsturen naar mensen die wel een gameconsole hebben!

Alvast bedankt!

Arjan Zijlstra
 

Geplaatst in: Oproepen

Geef een reactie