Woudklank niet gehad?

Gratis af te halen, Alde Drintsewei, aan het eind rechtsaf ! (in het bos……)

Onze held, want dat zijn (normale) bezorgers, heeft het weer voor elkaar gekregen om alle Woudklanken te bezorgen ! De bewoner van dit huis heeft voorlopig genoeg te lezen.

 

Geplaatst in: Oproepen

4 reacties op “Woudklank niet gehad?

 1. Vinder zegt:

  Zoals ik al onder een ander item schreef: In het bos achter de Slotplaats zijn verleden week twee fietstassen vol met reclame-folders en kranten gedumpt. Deze kranten (waaronder Woudklank en Fryslan) zijn van 2 maart 2010.
  Overal in-en rondom het dorp tref je trouwens restanten van gedumpte kranten en folders aan. Zelfs tot in tuinen van particulieren.

 2. Johan zegt:

  Zo te zien op de foto – en ik heb scherpe ogen – betreft het De Woudklank van vorige week (die ik overigens nog niet heb ontvangen). Maar er was geloof ik een storing bij de drukker.

 3. Aukje Haan zegt:

  Simon heeft donderdag en vrijdag geen kranten (Woudklank) thuisgekregen om te bezorgen. Ik heb vrijdag Interlanden hierover gebeld en kreeg geen antwoord of hij ze nou al moest bezorgen, of dat het echt ingaat op 22 maart. Ik had ze vrijdag nog wel een beetje verwacht, maar er is niets gekomen. Dan houdt het voor mij ook even op. Ik had een klein beetje de hoop dat de oude bezorger ze nog zou brengen, niet dus…

 4. Johan zegt:

  Dan moeten wij tijdelijk de krant ophalen bij Poiesz, Aukje, totdat de bezorging vanaf 22 maart gaat lopen. Dit lijkt mij een kleine moeite en goed voor de lichamelijke conditie 😉

Geef een reactie