Babs Jeu de boules toernooi

Babs Buurt vereniging,

 

Het is al weer even geleden, maar 21 augustus werd op het speel terein het besloten kampioenschap jeu de boules voor babs leden gehouden. Ongeveer een 20 tal volwassen en een 10 tal jeug leden hadden zich opgegeven. Iedereen heeft reuze fantiek gestreden want er waren techte top prijzen te winnen. Waaronder enkele Kleuren TV potloden.

Rond 17.00 uur gingen we van start met de jeugd.  Erg fantiek ging het er aan toe. Ruurd,Sanne,Wietze, Jannke, en …. Leverden een prachtige strijd. Wie uit eindelijk met de hoofpijs er van door is gegegaan is mij niet meer bekend. Hierna waren de volwassenen aan de buurt. Helaas ben ik erg slecht in het onthouden van namen en dus laat ik ze maar achterwegen. De meesten zullem omgetwijfeld worden herkend door u.

 Met een hapje en een drankje was iereen weer snel klaar voor het volgende onderdeel. Sommigen hadden er wat meer drank voor nodig om hun angst te overwinnen. Maar uit eindelijk heeft toch iedereen zijn bijdrage geleverd aan de karaoke. Dit leverde wel de nodig hilarische momenten op.

Het hele evenement werd op geluisterd door een wereld beroemde coverband “BABS Band”. die voor de gelegenheid in bakkeveen was neer gestreken. Terwijl de band speelde werd er rond het kampvuur gezellig gekeuveld.

 

Geplaatst in: BABS

1 reactie op “Babs Jeu de boules toernooi

  1. Jeen zegt:

    Jammer dat er geen teksten bij de foto’s staan daar word een foto reportage wel leuker door om te bekijken.

Geef een reactie